Web dizajn optimizacija sajta

Web dizajn optimizacija sajta Total Dizajn

Ljudi se danas intenzivno oslanjaju na internet razvoj, i svakodevna rutina nam se sastoji od toga da da nam se online i offline vreme preklapa, tokom dana imamo stotinu nacina da komuniciramo… koristeci Facebook kao sredstvo komunikacije, Twitter da podelimo nesto od svojih svakodnevnih navika, Flickr da postavimo svoje fotografije, Youtube koristimo kao interaktivan video kanal…Sve ovo znaci da kada planiramo SEO strategiju ne treba da mislimo pravolinijski, nego da iskoristimo sve dostupne tehnike i medije.

Total Dizajn agencija ima puno uspešnih primera u SEO optimizaciji sajtova.

 

 

Sta je SEO, informacije o tome kako pozicionirati sajt na Google, zasto i kako raditi web marketing odgovor mozete dobiti od SEO experta za optimizaciju iz agencije Total Dizajn

 

Zbog velike vidljivosti naseg sajta na Google i ostalim internet pretrazivacima cesto dobijamo ovakva pitanja u vezi optimizacije i zahteve za SEO ponudom.

Poštovani,
gledao sam vaš sajt Total Dizajn i primetio sam da se bavite seo optimizacijom na google-u. Video sam da ste već radili seo optimizacije za neke sajtove, i inpresioniran sam rezultatima. Pa bi me interesovalo da li bi u nekoj skorijoj buducnosti (ukoliko se dogovorimo) mogli da preuzmete jedan hosting sajt za seo optimizacju? Želeo bih da se pre svega fokusiramo na seo optimizaciju u Srbiji. Interesuje me i cena odnosno način plaćanja, da li se plaća po potignutim rezultatima ili mesečno, ili nešto treće.

Srdačan pozdrav.

Ovakva pitanja cesto dobijamo, kontakti koje ovako uspostavljamo su veoma korisni, mnogi uspesni SEO projekti zapocinju upravo ovako.
Dalji SEO proces i procedure su definisane ovako:

Uradili smo prvu analizu sajta, i obavestili zainteresovanog SEO klijenta da verujemo da je sajt moguce kvalitetno optimizovati i znacajno popraviti njegove pozicije na pretrazivacima, posebno na Google.com

Takodje smo naglasili da je u cilju kvalitetnije optimizacije potrebno da budemo u kontinuiranom kontaktu, pre svega sa webmasterom ili programerom (u svakom slucaju sa osobom koja je odgovorna za odrzavanje sajta). Optimizacija nije nesto sto se jednom napravi, postavi na sajt i onda smo mirni.
Podelili smo proces SEO optimizacije sajta na dve osnovne faze.

Basic Optimizacija za vreme koje se radi analiza sajta, analiza konkurencije, istrazivanje kljucnih reci i testiranje njihove efikasnosti, sugestije za izmene elemenata sajta (kontent) pozicioniranje sajta, prijavljivanje na direktorijume, linkovanje i slicno. Trajanje: 6 nedelja.

Naprednija Optimizacija koja podrazumeva nastavak kampanje koriscenjem svih dostupnih sredstava web marketinga radi podizanja popularnosti i posecenosti sajta. Uvodi se veci broj kljucnih reci i implementiraju se dalje promene strukture sajta (po potrebi) i poboljsanja sajta.
Nastavlja se intenzivna link marketing kampanja i testiraju se rezultati i efektivnost kljucnih reci i ostalih meta informacija.

Kao alternativno resenje naprednoj optimizaciji moze biti ponudjeno odrzavanje pozicija sajta, cena bi bila manja nego u naprednoj optimizaciji, i broj radnih sati bi bio manji, a samim tim i neki ocekivani dometi, jedino bi bilo garantovano odrzavanje postignutih pozicija za vreme Basic Optimizacije, i lagani napredak posle toga.

Rezultat odabrane SEO strategije je da je ovaj sajt danas iznad svih drugih u svojoj bransi, a to je Hosting, sto je u svetu jedno od najizazovnijih i najtezih SEO zadataka.

Kontaktirajte Total Dizajn radi optimizacije sajta:064 1700992